Se billedet stort

FotID-01204
Jørn Christiansen
Se hjemmeside
-
-
Lolland-Falster
-
Postkortformat
Formodentlig 1910 eller 1911

Jørn Christiansen skriver:
Jeg har selv fundet løsningen på billedet.
Min farmor og farfar boede på den tid hos min farfars bedstemor på Langgade 91 i Gedser, og selvom man på arkivet i Gedser ikke mente, at det var et hus i Gedser, så kunne jeg ikke helt slå det ud af hovedet. Jeg var igen på Gedser Arkiv, og der gennemgik jeg alle deres gamle postkort fra Gedser, og det gav bonus:
Langgade 91 er huset til højre for huset med tårnene, det ligger der stadig, men i stedet for fire vinduer og en dør ud til gaden er der i dag kun to vinduer. Jeg er sikker på, at det er det samme hus, og så ved jeg også, hvem den ældre dame er, det er min tipoldemor, Martinette Lisette Hansen, født Sørensen. Martinette døde den 21. marts 1912, og den lille knægt på armen er født i 1910.

Ja, jeg har haft en periode med meget langsom "sagsbehandling", så jeg og www.ukendtebilleder.dk kan desværre ikke nuppe noget af æren for identifikationen...
Til gengæld må jeg jo så endnu en gang understrege, at stædighed af og til lønner sig i slægtsforskning.
Tillykke til Jørn Christiansen...!
Mange hilsener,
Jesper Larsen
(Webmaster)Jørn Christiansen skrev i sin tid:
Billedet er fra familiens fotoalbum.
Damen med barnet på armen skulle være min farmor, Laura Johanne Christine Christiansen født Mortensen.
Jeg har altid formodet, at billedet er fra Gedser, hvor hun boede, men efter en forespørgsel på Gedser Lokalarkiv, er jeg tvivl om, hvorvidt det er optaget i Gedser.
Hvor er det så fra? Og hvem er den ældre dame, som ser ud til at bo i huset?Emne: huse
Emne: kvinder og børn