Se billedet stort

FotID-01251
Erik V. Pedersen
Se Hjemmeside
-
-
Tejn, Bornholm
-
2 stk. à 7 x 11 cm
Formentlig omkring 1935

Erik V. Pedersen har modtaget følgende:
Det er, som du skriver, rigtignok købmanden i Tejn, og årstallet er også rigtigt. Det ser ud som forsiden af forretningen, hvad der blev ændret på, da den nye Strandvej blev lavet. Den går nemlig på den anden side af forretningen, og den blev lavet i 1937-38. Desuden er det kastanietræ, der står ved siden af trappen, ret nyplantet, hvad der også peger på ca. 1935.

Personerne på trappen: Købmand Axel Chr. Mogensen.
Kvinden i hvid kjole er hans kone, Jakie, vistnok født Jensen, og nr. tre er søster til købmandens kone, - jeg har ikke hendes navn, men hun blev gift ind i Frederiksen-familien på Klemensker Kro på en eller anden måde.

Og så vil du gerne vide, om huset stadig findes. Det gør det, men det er ca. 20 år siden, at købmandsforretningen blev nedlagt.

Mvh. Ole Olsen.

***

Hertil kan jeg (billedejer, EVP) tilføje: Vedr. købmandens "... kone, Jakie, vistnok født Jensen ...", at hendes yngre søster, der jo så også vistnok må være født Jensen - på et andet billede - af min nu 92-årige moster bliver betegnet som "Mælke-Larsen"s datter, Judith", altså Judith Larsen???

Måske kan familien tilføje noget???

***

Erik V. Pedersen skrev i sin tid:
Bagsiden:
Et håndskrevet 7-tal (formentlig fremkalderanstaltens ekspeditionsnummer).

Familiefoto i dødsbo. Er stedbetegnelsen rigtig?
Findes huset stadig???
Kendes de tre personer på det ene foto, som kunne være forretningens indehavere???Emne: forretninger