FotID-01413
Kaare Grodal
Hjemmeside
-
-
-
-
Ca. 11,5 x 8,5 cm
1957

Jeg efterlyser en enkelt af personerne på billedet fra min farmor og farfars guldbryllup d. 6. november 1957. De hed Marie og Niels Larsen og sad på Birkelygaard i Gislinge lidt længere vest for Holbæk end Tuse. Formatet er ca. 11,5 x 8,5 cm. og fra det fotoalbum, som guldbrudeparret gav deres børn efter festen.

Personerne i fokus er fra venstre Christine og Jens Peter Larsen, fhv. gdr. på Hylager, Tuse, den ukendte dame og enkemand og fhv. gdr. Lars Madsen Larsen, Mosegaard, Gislinge.
De to ældre herre er guldbrudgommens ældre brødre med Lars Madsen som den ældste. Han boede på aftægt på Mosegaard hos svigersøn og svigersøns hustru nr. 2, Ingeborg og Sigvald Bonde, som naturligvis også var gæster ved festen.

Den eneste person på alle billederne fra guldbrylluppet, som faster Gudrun, guldbrudeparrets yngste datter, ikke har genkendt, sat navn på samt placeret for os ”unge”, i de komplicerede familieforhold på Birkelygaard i anden halvdel af det 19. århundrede, er Lars Madsen Larsens borddame.
Birkelygaard familien kan ses min hjemmeside om Fars aners familier.Emne: guldbryllup