Se billede stort

FotID-01520
Tonni Boysen
-
-
-
Rens, Burkal Sogn, Tønder Amt
-
-
1930-1932

Tonni Boysen skriver:
Så har jeg den glæde at have fået identificeret mit billede. Jeg har modtaget dette fra Henning H. Jensen:
Hej Tonni.
Lige en hilsen fra en gammel RENSER. Billedet er fra Rens Kommuneskole. Læreren heder Hummelure, og han blev gift med en af sine elever, som hed Elfride. Jeg kender godt til familien Boysen. Jeg har leget med Knud som barn, og jeg har spist meget af Antons wienerbrød. Det fik vi, når vi hjalp med at gøre plader rene. Jeg vedhæfter et billede fra vores årlige ringridning i Rens. Bageriet ligger skjult bagved træerne.
Med venlig hilsen,
Henning H. Jensen, Tønder.

Webmaster ønsker tillykke med lokaliseringen af billedet!! Og tak til Henning H. Jensen for anekdoterne fra Rens! Det kunne da være morsomt, hvis der dukkede flere historier op om enkelte af eleverne på billedet, - eller om livet på Rens Kommuneskole.


Tonni Boysen skrev i sin tid:
Billedet, som er fundet i et gammelt album efter min far, må være taget 1930 - 1932.
Min far, som står i tredje række som nummer 6 fra venstre, er Hans Peter Heinrich Boysen. Han er født i Rens, Sønderjylland, den 23. marts 1920, som søn af Bager Antoni Boysen.

Jeg kun godt tænke mig at få oplyst, hvilken skole der er tale om, og om der skulle være nogle der ligger inde med oplysninger om andre personer på billedet.Emne: skole